Gostinstvo Gače

V Gostinstvu Gače delujemo na dveh lokacijah – prva je Koča Gače na smučišču, ter malo nad njo sončna terasa Bifeja Gače.

Letos smo celovito prenovili ponudbo. Od do sedaj ponujenih jedi na žlico in druge hrane, vam ponujamo tudi jedi z žara, kot so priljubljena Gaška dilca (vsebuje 6 različnih vrst mesa z žara, domač kajmak, začinjeno zelje z ostalo prilogo ter lepinje) Gaški čevapčiči, polnjene vešalice, ražnjiči, sir na žaru. V ponudbi imamo tudi različne steake – od T-bona, Florentinca do Tomahawka. V podpeki pa vam pripravimo sočna svinjska rebra s kožo, krače, nogo od jagenjčka ali hobotnico. Za najmlajše pa imamo v ponubi Gaške nagce s pomfrijem. Od letošnje zimske sezone bomo pa imeli v ponudbi tradicionalno belokranjsko pečenko – odjoka in jagenjčka, ki ga bo naš vrli pek pripravljal na terasi.

Ker pa ob jedi paše tudi mrzla pijača imamo za vas pripravljene čudovite domače ledene čaje – z okusom bezka, maline ali pasijonke. Imamo tudi točeno Gaško pivo, ki ga varimo sami, prav tako pa točimo tudi več vrst piva Union. Za poživitev pred odhodom na vrh Gač pa vam ob ostali ponudbi priporočamo žganje Gaško slinco.

Vsak teden imamo v ponudbi različne Gaške sladice v lončkih.

Vabljeni na malico na višini ter Gas na Gače !